søndag, september 15, 2019

Skal din virksomhed med på vognen?

Vores produkt er helt igennem holdbart, da det kan være med til, at etablere fremgang på tre elementære områder: Medarbejderen, Markedsføring og Miljø politikken. Derfor må man sige at medarbejdercyklen er et frynsegode med mening. Samtidig er vores produkt integreret i cykling. Cykling er en sport, hvor alle kan være med, dem som drømmer om at cykle op og ned af alperne og dem som nøjes med en lille hygge tur med familien. Lige meget hvilket niveau man cykler på, kan det være med til at forbedre dit helbred – så op på cyklen og kom i gang

Vi har i løbet af 2011 oplevet en stigende interesse i vores koncept, hvilket er reflekteret i, at intet mindre en syv nye virksomheder har accepteret vores medarbejder tilbud. Derudover har NOKIA, TDC og PFA valgt at forsætte deres samarbejde med os. Den stigende interesse ser vi som et tegn på at vores koncept og ydelse er holdbart og har et godt match mellem pris og produkt.

Medarbejdercyklen er et unikt tilbud til jeres medarbejdere og det bedste for jer som virksomhed er at det er gratis. Igennem dialog kan I som virksomhed være med til, at tilpasse vores produkt til de behov jeres medarbejdere ønsker opfyldt. Vores produkt sortiment inkludere alt fra el-cykler til ”klar til skoven” moutainbikes, I kan finde mere information om vores produkter under kategorien i menuen - så skal din virksomhed med på vognen, så kom i dialog med os i dag.


 


Hjelme leveret i hele verden

Medarbejdercyklen er mere end bare cykler, vi kan tilbyde hele cykelpakken. Dette har Maersk udnyttet til at tilbyde deres medarbejdere, som er placeret i hele verden cykelhjelme med deres logo. Medarbejdercyklen har i samarbejde med Maersk selv stået for hele processen, som er blevet en stor succes.

Cykelhjelme er blevet den ideelle reklameplads, da cykelhjelmene vækker opsigt i bylandskabet, samt signalerer, at pågældende virksomhed tænker på sine medarbejdere og deres sikkerhed i trafikken.
Ligesom med vores cykler, er designet af hjelmene helt op til jeres virksomhed kun fantasien sætter grænser.


Se de forskellige hjelme
her


 
Copyright 2011 by LogoTAG ApS