tirsdag, oktober 22, 2019
Brug pilene til at navigere


Dansk design produceret i Europa


Medarbejdercyklens cykler er designet i Danmark af specialister med over 20 års erfaring fra cykelbranchen. Designet er omdannet fra idé til virkelighed hos to af Europas største cykelproducenter, producenterne er begge ISO krediteret, hvilket garanterer en høj standard, som matcher Medarbejdercyklen egen høje standard. Vores ambition med vores produkter er at gøre flest mulige medarbejdere glade og tilfredse, dette tror vi, er bedst muligt igennem et produkt, der tilbyder mest værdi for pengene.

Derfor består vores cykler af kvalitets komponenter, som er produceret af anerkendte mærker, så som Shimano, Schwalbe og Suntour.

Vores tidligere kunder er tilfredse med vores produkt, blandt andet udtaler Mads Darling, nyhedsdirektør for TDC, at ”sunde tilbud om en god cykel til en god pris er med til at motivere medarbejdere på tværs af hele TDC og YouSee”. Så udnyt vores tilbud og tilbyd dine medarbejdere kvalitets cykler til en favorabel pris. Medarbejdernes besparelser i forhold til en normal cykelhandler er op til 40 procent og det bedste for dig som arbejdsplads er, at det er gratis.    
Citybike City 7 Lux
Citybike City 7 Fitness Pro MTB Urban
MTB City MTB Trail Gepida Reptila 1100

Copyright 2011 by LogoTAG ApS