tirsdag, oktober 22, 2019

Gevinst for både medarbejder og virksomhed

Koncept
Medarbejdercyklen er baseret på at skabe fremgang på tre elementære forretningsområder, medarbejderen, markedsføring og miljøet. Vores cykler kan være med til at motivere samt bringe medarbejderen i bedre fysisk form. Dette er understøttet af Mads Darling, nyhedsdirektør for TDC, som siger at medarbejder cykler er med til at motivere medarbejdere på tværs af hele TDC og YouSee.

Men det er ikke kun medarbejderen, der får gavn af vores tilbud. Virksomheden selv får nemlig en gratis omfartende reklameplads som gør virksomheden synlig i bybilledet. Dette kan være med til at fremme virksomhedens produkter, såvel som at virksomheden kan blive set på, som en virksomhed der værdsætter sine medarbejdere.

Miljøet er i stigende grad kommet i højsædet hos flere virksomheder, som ønsker at forbedre deres væremåde for at reducere deres CO2 forbrug. Medarbejdercyklens tilbud kan være et glimrende supplement til en hver virksomhedsmiljøpolitik f. eks. erstattes bilen med en gennemsnitlig cykeltur til og fra arbejde på i alt 2,5 km, spares miljøet ifølge Miljøministeriet for 150 kg. CO2 årligt.             


Sammensætning

I som virksomhed bestemmer hvilke farver og hvilket logo der skal illustrere jeres medarbejdercykel. Cykelordningen er meget fleksibel og kan sammensættes på mange forskellige måder. Vi kan tilbyde alt fra den ultimative moutainbike til en gammeldags damecykel. Så det er helt op til virksomheden, at finde ud af hvilke modeller der er mest relevante i forhold til deres medarbejderes behov.

Kvaliteten

Vores cykler er samlet i nogle af Europas mest moderne fabrikker, hvorved vi også har sikret os at kvaliteten er i top. Dette er en mening, der er delt af vores tidligere kunder. Carsten Fuhr, Formand for NokiaKlubben, siger blandt andet at medarbejdercyklen: "har et godt forhold mellem pris og kvalitet". Medarbejderens besparelse kan være op til 50% i forhold til hvad et tilsvarende produkt ville koste hos en cykelforhandler. 


Bestillingsportal
 
Når virksomheden har bestemt sig for cykelordningens sammensætning etableres en bestillingsportal. Her kan medarbejderen klikke ind og bestille en cykel. Forholdene i forbindelse med betaling klares sikkert online. Herefter sendes medarbejderens valgte cykel til pågældendes privatadresse.  
  
Kort og godt

Vi gør det enkelt, hurtigt og uden at gå på kompromis med kvalitet og service. Kontakt os allerede i dag for at få større indblik i hvad vi kan gøre for din virksomhed.
Ingen ide er for skør til os. Kontakt os her   


Copyright 2011 by LogoTAG ApS