tirsdag, oktober 22, 2019


Virksomhedskampagner 2012 


2012 var et begivenhedsrigt år for Medarbejdercyklen. Vi har i løbet af de sidste par år fået ni nye virksomheder, som har valgt vores medarbejder tilbud.  

Det er også værd at bemærke, at de tre nedenfor nævnte virksomheder, PFA, NOKIA og TDC, forsætter samarbejdet med os på henholdsvis tredje (PFA) og fjerde (TDC & NOKIA) år i træk. Skal jeres virksomhed være vores næste samarbejdspartner - så kontakt os allerede i dag.
    

Bliv ikke hægtet af


Tre af vores tidligere og nuværende kunder er tilfredse med samarbejdet med medarbejdercyklen. Det kan blandt andet fremhæves, at nyheden om medarbejdercykler var den mest læste nyhed på TDC og YouSee's intranet. Dette illustrere entydigt, at det ikke kun er virksomheden, der er interesseret i tilbuddet men i høj grad også medarbejderne. Medarbejdercyklen bliver af alle tre kunder beskrevet som en virksomhed, der leverer et godt produkt til en god pris.
Om vores service siger Nokia blandt andet "Det kan ikke gøres meget nemmere", denne form for tilfredshed er hvad vi hos medarbejdercyklen stiler efter. Vi yder vores bedste for at medarbejdercyklen bliver en god oplevelse for både medarbejder og virksomhed.
Hos de tre nedenstående virksomheder valgte mere end 15 procent af medarbejderne at tage imod vores tilbud, det ser vi som et kvalitets stempel.

 


‘Medarbejdercykler i TDC og YouSee blev fra starten en stor succes. Vi har solgt mange cykler både i 2009 og 2010, og medarbejderne opfatter det som meget positivt, at vi tilbyder cykler på denne måde. Den første artikel om introduktionen af medarbejdercyklerne var den mest læste på Medarbejderportalen (TDC/YouSee’s intranet) i 2009. Der er ingen tvivl om, at det sunde tilbud om en god cykel til en god pris er med til at motivere medarbejdere på tværs af hele TDC og YouSee.’

Mads Darling
TDC Kommunikation


 


NokiaKlubben, personaleforeningen for ansatte i Nokia og Nokia Siemens i Danmark, har gennem de sidste 3 år solgt rigtigt mange cykler til medlemmerne og deres familie i samarbejde med Logotag (medarbejdercyklen). For os har et godt forhold mellem pris og kvailitet, excelent før og efter -salgs service og en velfungerende webshop været væsentlige parametre for valget af Logotag (medarbejdercyklen) som leverandør. Samarbejdet har været forbilledligt, og Logotag (medarbejdercyklen) har været meget lydhør overfor vores ønsker og behov. Vi kan om nogen sige at Logotag (medarbejdercyklen) har været inde i en forrygende udvikling. Vores første større køb foregik før webshoppen blev færdig etableret, hvilket krævede en stor indsats for os som forening. I det nye setup med Webshoppen er vores arbejde reduceret til at sende mails til medlemmerne med de seneste tilbud – alt andet håndteres af Logotag (medarbejdercyklen) til en alt inklusive pris. Det kan ikke gøres meget nemmere. Vi kan uden forbehold anbefale Logotag (medarbejdercyklen) som leverandør.

Carsten Fuhr
Formand
NokiaKlubben


 
De bedste medarbejdergoder er enkle at håndtere, giver høj værdi for medarbejderen og kan bruges privat, så familien også får noget ud af mors eller fars ansættelse hos PFA. De involverer medarbejderne og viser PFA som en virksomhed, der er optaget af medarbejdernes sundhed og vil sætte en grøn dagsorden. Alle disse parametre opfyldes af tilbuddet om en god cykel til en god pris, og har gjort samarbejdet med Logotag (medarbejdercyklen) til et godt projekt. Hertil kom en god proces med høj kvalitet fra Logotags (medarbejdercyklens) side.

Søren P. Espersen
Direktør, Kommunikation & HR
PFA PensionCopyright 2011 by LogoTAG ApS